joi, 20 august 2009

Zilele Cetăţii Făgăraşului - Ziua 1

Era normal să nu mearga totul aşa cum era programat, astfel că la ora 17 când am ajuns în zonă am aflat că nu mai vine Irina Loghin ci Maria Ciobanu. Din partea mea, oricine ar fi fost, oricum nu stăteam până la sfârşit. Interesant a fost că lumea s-a adunat în număr mai mare decât anul trecut la început când a avut loc parada portului popular iar când am plecat, în jur de 20.30 - pentru meciul cu Steaua - terasele erau împânzite de oameni iar la spectacol erau chiar mulţi... privitori şi ascultători. Partea interesantă a fost că atunci când primarul Sorin Mănduc a urcat pe scenă alături de preşedintele CJ Aristotel Căncescu... cineva a lansat sau a scăpat un balon cu heliu şi toate privirile erau aţintite în sus, în niciun caz pe scenă. Nu ştim unde ne-au fost urechile dar privirile în orice caz în sus.
Vă încânt şi cu patru poze:


S-a cântat şi s-a dansat, nu doar ardeleneşte ci şi ... dobrogeneşte.

O amintire din vacanţă, o poză cu portul popular din zonă pentru colegii de clasă din Italia.


Prima zi m-a convins... pentru mine a fost prima şi ultima, poate doar pe la "tarabele" din Cetate să mai dau o raită şi atunci revin cu poze. Seara bună, staţi pe fază că urmează să lansez programul pentru a doua zi de "sărbătoare", la care adaug că: nimic nu e fix, totul se schimbă!

P.S. sincer îmi pare rău că am întârziat şi am ratat prestaţia Georgianei Pătrunjel! :D

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Aici vă puteţi descărca şi voi!Aştept informaţii despre Făgăraş, bârfe, program de manifestări, poze ... de la nunţi, petreceri, cununii, lansăm şi anunţuri (gratis :D), transmitem mesaje...




 

Blue Gin Template by Totul despre Blogger