joi, 12 noiembrie 2009

Mobilă la comandă

Vorbeam ceva mai demult că va urma un post despre "Unde facem comandă de mobilă în Făgăraş". Şi nu vorbim de nume renumite aici precum: Antada, OctassMob, etc. Am întârziat cu acest post precum 'nea Grancea cu dulapul - deci n-am avut exemplu de dat.


Pozele de mai jos exemplifică:


- o masă de înfăşat: înălţime 100 cm, lungime 90 cm, lăţime (sau adâncime) 70 cm, 2 poliţe. Preţ 300 lei. Mult aţi putea spune, dar mie la momentul respectiv mi s-a părut destul de ieftin pentru că ceea ce căutam a fi masă de înfăşat în magazine şi pe internet erau la un preţ de minim 400 de lei. Mobila a fost executată de Lucian Şandor - SanMob SA - termen de execuţie aproximativ o lună.



- un dulap: înălţime 190 cm, lungime 80 cm, lăţime (sau adâncime) 56 cm, 2 sertare, 3 poliţe şi bară pentru umeraşe. Preţ 430 lei. Puţin în comparaţie cu masa de înfăşat. Dulapul a fost executat de Tavi Grancea - termen de execuţie - aproximativ două luni. (Este foarte ocupat domnul, am mai făcut comandă de un dulap şi mi-a spus că abia după 15 ianuarie se poate ocupa de el. Ufaaa)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Aici vă puteţi descărca şi voi!Aştept informaţii despre Făgăraş, bârfe, program de manifestări, poze ... de la nunţi, petreceri, cununii, lansăm şi anunţuri (gratis :D), transmitem mesaje...




 

Blue Gin Template by Totul despre Blogger