joi, 12 noiembrie 2009

Mobilă la comandă

Vorbeam ceva mai demult că va urma un post despre "Unde facem comandă de mobilă în Făgăraş". Şi nu vorbim de nume renumite aici precum: Antada, OctassMob, etc. Am întârziat cu acest post precum 'nea Grancea cu dulapul - deci n-am avut exemplu de dat.


Pozele de mai jos exemplifică:


- o masă de înfăşat: înălţime 100 cm, lungime 90 cm, lăţime (sau adâncime) 70 cm, 2 poliţe. Preţ 300 lei. Mult aţi putea spune, dar mie la momentul respectiv mi s-a părut destul de ieftin pentru că ceea ce căutam a fi masă de înfăşat în magazine şi pe internet erau la un preţ de minim 400 de lei. Mobila a fost executată de Lucian Şandor - SanMob SA - termen de execuţie aproximativ o lună.



- un dulap: înălţime 190 cm, lungime 80 cm, lăţime (sau adâncime) 56 cm, 2 sertare, 3 poliţe şi bară pentru umeraşe. Preţ 430 lei. Puţin în comparaţie cu masa de înfăşat. Dulapul a fost executat de Tavi Grancea - termen de execuţie - aproximativ două luni. (Este foarte ocupat domnul, am mai făcut comandă de un dulap şi mi-a spus că abia după 15 ianuarie se poate ocupa de el. Ufaaa)

duminică, 25 octombrie 2009

A început nebunia, se votează-n România

Doamne dar ce "dor" îmi era de o campanie electorală. Acum pe bune! Chiar prinde viaţă oraşul, se colorează, tinerii din organizaţiile partidelor se distrează, oamenii sunt veseli că vor primi bani, pachete, chestii pentru votul lor, alţii sunt veseli că dau şi nu dau de la ei. Ce să nu îţi placă în ţara asta, sau în oraşul acesta? Ne place, mai ales că mai sunt 2 luni până la Crăciun, sau hai să luam în calcul 1 Decembrie, şi noi deja avem oraşul împodobit cu luminiţe. Păi dacă tot s-au suit oamenii să mai fluture un steag, să mai lege un banner politic de ce să nu cableze şi luminiţele? Vorbesc aici de strada Negoiu... şi încerc să nu exagerez şi sper să nu îmi ia 2-3 ani cu insistenţele cum s-a întâmplat pe strada Parcului (până s-a făcut ceva!). Cred că mă abţineam de la acest post pe blog mult timp dacă nu apărea ca prin minune, în faţa porţii noastre un ditamai panoul cu Crin Antonescu. (Între noi fie vorba, de prin 2000 încoace am avut suflet naţional-liberal şi am votat ca atare dar acum? Îmi pare rău pentru alegerile făcute!) Aşteptăm să fie şi electrificat... ca să iasă domnul mai bine în evidenţă. E bine totuşi că s-a gândit cineva să îl posteze aici, la noi în zonă că altfel dacă reproşam cuiva că nu s-a făcut nimic în ultimii ani în "Gară" ... acum ne veghează Crin. Noroc de mine că văd partea laterală a panoului! Uite că nu s-au gândit să monteze un coş de gunoi în zonă, un leagăn pentru copii în părculeţ, o bancă... au pus un panou electoral, pe care sinceră să fiu nu-l văd prea bine. În caz că nu ştiaţi domnilor liberali, aţi ocupat o parte din parcarea TIR-urilor, deci să nu vă miraţi că într-o zi o să vă găsiţi Crinul căzut.
Şi apropo de părculeţ... oare în administrarea cui o fi acea bucată de pământ, mică dar care se poate transforma în ceva frumos... e vorba de părculeţul din dreapta cum ieşi din Gara Făgăraş, în care dorm câinii şi pe timp de vară homless(ii), acolo unde toţi alcooliştii de la faimosul "Coca-Cola" fac pipi la orice zi şi din noapte de ţi-e mai mare dragul să treci pe lângă. Să nu mai zicem de zarzănul amplasat în centrul parcării de la gară, care cred că are mai mult gust de urină... trebuie să întrebăm un copil din zonă, căci ei nu văd urmele de pipi, dar se bucură că pot ajunge la zarzănele încă verzi (mă rog, când e sezonul). Vă asigur şi vă învit la orele amiezii pe strada Negoiu, să vedeţi mămici cu cărucioare... plimbându-şi copiii până pe strada Câmpului şi înapoi, doar pe un singur trotuar, că celălalt e mai defect el, să vedeţi că n-au unde se odihni, că n-au un leagăn unde pot legăna copiii, un tobogan sau un loc unde să alerge şi să se joace. Ferice de mine că stau la casă dar nu pot să-mi ţin copilul în curte tot timpul iar până în centru şi înapoi unde ne putem bucura de părculeţul copiilor e ceva de mers.

Acum că am rezolvat problema asta... abia aştept să vă povestesc cum stă treaba cu TIR-urile - adică maşinile de mare tonaj - pe strada Negoiu... aici la periferie. (Apropo de periferie, mi-a plăcut de vecina mea care îi povestea verişoarei ei - care locuieşte în Cartierul Florilor - că-i place să meargă pe la ea în vizită în oraş. ).

De fapt pornisem de la campania electorală nu? :D Vorba aia, "de ce ţi-e frică nu scapi"!

joi, 15 octombrie 2009

Blog de făgărăşean

După ce am prezentat luna trecută blogul lui Iulian Şchiopu, a venit rândul altui blog făgărăşean să-şi facă apariţia aici. E vorba de site-ul unei tinere educatoare unde hobby-ul se împleteşte cu talentul creativitatea şi în primul rând răbdarea. Aveţi aici blogul Adrianei.
Multă baftă Adriana şi la cât mai multe comenzi ;).

miercuri, 7 octombrie 2009

Masa în oraş 2

Vă propun pentru această lună (cred) masa la Pub Derby. Pe lângă minunata Pizza (minunată şi la gust dar şi la bani) mai nou se poate servi şi masa ca la un adevărat restaurant. S-au introdus pastele, lasagnia, salate, grătare... etc. Astfel că de această dată recomand lasagnia.
Cică n-ar fi aşa bună ca la "Uca" (fostă Cassandra, fostă Terra) dar mie mi-a plăcut!
Preţ 15 lei.
Aici mai recomand şi limonadă Biborţeni.
Poftă-n burtă!

duminică, 27 septembrie 2009

Festivalul cartofului şi al cepei 2009

Contact

Aici vă puteţi descărca şi voi!Aştept informaţii despre Făgăraş, bârfe, program de manifestări, poze ... de la nunţi, petreceri, cununii, lansăm şi anunţuri (gratis :D), transmitem mesaje...




 

Blue Gin Template by Totul despre Blogger